KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Reşit Gümüşer İlkokulu

May

Kahramanmaraş Bilgi İle Buluşuyor Yarışmasında sadece bir yanlış yaparak il de 19. olan öğrencimiz Adnan Ömer ÖZDOĞAN ve öğretmeni Atalay KUL'u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamasına katılan ve emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilere okul müdürümüz Yusuf SİMSAR Bey teşekkür etti.

Nis

Okulumuz 3-B sınıfı öğrencilerinden Ayşe Neva GEMCİ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilimiz Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturdu. Görevi sayın Nurattin GÖKDUMAN'dan devralan Ayşe Neva telsizle anons yaparak tüm emniyet personelinin çocuklarının bayramını kutladı.

Nis

Okulumuzda mart ayı, ayın öğrencisi belgesi ve denemelerde dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

Mrt

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Atalay KUL gözetiminde Özel Birikim Okullarında bulunan Uzay Gözlem Evi'ni ziyaret ettiler. Uzay ve gezegenler hakkında farkındalığı artırıcı bir etkinlik oldu.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Atalay KUL'un önderliğinde 3/B sınıfı öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, şehitlerimizi birkez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz Yusuf SİMSAR Bey tarafından ayın öğrencilerine belgeleri verildi.

Mrt

4. Sınıf öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sümeyra ÖZER eşliğinde Ramazan heyacanını yaşamak adına sınıf kapılarını süslediler, küçük sınıflardaki arkadaşları için ikramlıklar hazırlayıp Ramazan aylarını teprik ettiler.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasetiyle tüm kadın öğretmen ve çalışanlarımıza karanfil dağıtılmıştır. Katkılarından dolayı okul müdürümüz Yusuf SİMSAR Beye teşekkür ederiz. Tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.

Mrt

Reşit Gümüşer İlkokulu 4/E sınıfı öğretmenimiz Emine ALIÇ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz sümeyra ÖZER eşliğinde 4/E sınıfı öğrencilerimizle Şeyh Adil mezarlığı içerisinde bulunan şehitliği ve okulumuzu yaptırıp ismini veren Merhum Reşit Gümüşer ve ailesinin mezarına ziyarette bulunup fatiha okuyup karanfil bıraktılar.

Ock

Dilimizin Zenginliği '' Hikaye Anlatma yarışması '' Sonuçları 1. 3-B Gülsüm İLİK  2. 4-E Ahmet Sefa CEREN 3.  lüğü 3-F -Yusuf Kenan ATEŞ  ve 4-A Selma Nur KUŞÇU paylaştı. Yarışmada büyük emeği geçen Atalay KUL, Özge SÖKMEN ve Tuba İNCİK hocalarıma çok teşekkür ederim. Ödüleri Okul Müdürümüz sayın Yusuf SİMSAR tarafından verildi.

Ock

Reşit Gümüşer İlkokulu Dilimizin Zenginliği Projesi  ''Sözlük Tasarımı'' yarışmasında il birincisi oldu. Bu büyük başarıda çok çaba ve emek sarfeden Atalay KUL hocam ve öğrencisi Ayşe Neva GEMCİ'ye  her türlü projede öğretmen ve öğrencilerimize büyük destek veren Okul Müdürümüz Sayın Yusuf SİMSAR Beye de teşekkür ederiz.